Helvete

Alltså vad fan.. Tidigare idag sa jag att jag aldrig var sjuk. Vad tror ni nu då? Inte kunnat sova för jag mått illa, skulle gå upp och ta vatten men fick gå och spy. Uuusch!!! Tror dock inte att jag är magsjuk. Illamåendet är borta men har världens huvudvärk och är helt slut.. Måste sova. Faaaan jag som hade viktigt möte imorgon. Fick ställa in det nu.. :(




Dedication

This is what I love.

 




Ashley Sky

Dags för gymmet, ska träffa upp Jonatan där nere också wiiiie! SKÖNT! Tråkigt att va själv alltid :( Lite fitspo på det då. En av mina favoriter - Ashley Sky. Hon är så otroligt vacker, och hennes kropp dödar. Den här första bilden får mig typ ur balans. ASSÅ..... Hur snygg..... Baddräkten är ju helt jävla awesome också, en sån vill jag ha! Gillar inte baddräkter annars, men denna skulle jag inte tacka nej till!
 
 
 
 
 



Angående Miami

Miami närmar sig med stormsteg.. Bara några dagar kvar! Igår satt jag och pratade med henne jag ska bo hos när jag är där nere. För er som undrar så är det mitt exs mammas gamla bästa kompis. Haha, ganska sjukt jag vet.. Hon var här i Sverige och hälsade på för 1,5 år sen när jag och Dany var tillsammans, och bodde hos dom i två veckor. Då lärde jag känna henne. Riktigt imponerande tjej alltså, hon är typ min förebild, otroligt inspirerande och framgångsrik kvinna som lyckats hur bra som helst här i livet och verkligen står på egna ben. Älskar det!! Sånna människor gör mig inte avundsjuk, jag blir inspirerad! Hon får en så motiverad till livet. Att allt är möjligt. Allt går! Är verkligen fascinerad av vad hon åstadkommit och är otroligt tacksam och glad att hon mer än gärna vill hjälpa mig! Hon är så otrooooligt snygg också även fast hon är snart 50..... Verkligen ofattbart, ni får väl se någon bild sen. Så vill jag också se ut i den åldern!!!
 
 
Hon bor typ i de finaste området i Miami i en stor lägenhet. Herregud vad kul det ska bli att få komma dit! Kommer även blogga där ifrån eftersom hon hade internet så kommer ta med mig datan och dela med mig av vad som händer! Kul va? ;) Då kommer det roliga, intressanta inlägg kan jag lova! Kan inte fatta det, har velat åka till USA i hela mitt liv och NU helt spontant från ingenstans så drar jag bara...ensam! Sjukt!



Håll dig frisk!

Inte mycket planer idag inte! Ska träna (ovanligt) sen måste jag handla lite! Lille mami är sjuk :(
Skulle egentligen träffa pappa ikväll men hans tjej var jättesjuk också så då vill man ju inte komma direkt haha. Även mötet jag skulle ha igår blev inställt pågrund av sjukdom.. Herreguuud vad är det! Alla är sjuka känns det som. Så jävla skönt för jag är verkligen aldrig sjuk.. Knappt ens förkyld alltså! Jag brukar kanske ha en gång per år som jag känner mig lite halvdålig i två dagar MAX och då brukar det oftast bara vara förkylning haha! I AM SUPERWOMAN! Är även oftast runt kring sjuka människor men klarar mig ändå. 
 
Vad jag brukar tänka på extra för att INTE bli sjuk nu på vintern då så många är förkylda/magsjuka:
  • Handsprit (speciellt innan man äter ute)
  • Tvätta händerna lite oftare än vanligt 
  • Inte dricka från andras flaskor/låna lipsyl om du inte vet att personen är 100% frisk
  • Röra på dig mycket, det stärker faktiskt immunförsvaret!
  • Klä sig varmt (okej det var en lögn jag är nog alltid den som har minst kläder)
  • Se till att få i sig mycket vitaminer! Omega 3, C vitamin osv, tror även en solen kan göra alla gott (D-vitamin)! En tripp till solariet skadar inte så länge det inte går till överdrift. Man känner sig piggare.
  • Känner du av något symptom av förkylning så TA TAG I DET, och låt det inte brista ut mer. Även enkla saker som färsk ingefära, citronvatten, te osv kan göra susen.

Tror jag har väldigt bra immunförsvar, sen tar jag väl hand om mig själv ganska bra också, har dock typ alltid varit så. När jag var liten och gick på dagis så var jag avundsjuk på alla andra när dom var sjuka hela tiden så ibland fejkade jag att jag var sjuk bara för jag också ville stanna hemma och bli ompysslad! Hahahah!! :') Men ärligt hur mysigt var det inte att bara ligga och kolla på film hela dagarna, sen kom mamma alltid med massa glass och tidningar! Det var ju underbart haha! Fast det gör hon ioförsig forfarande om jag är sjuk, för de gångerna jag är sjuk på riktigt (som händer någon gång på några år kanske) så är det oftast riktigt illa. Men är väl ingen mespropp heller haha.. Jag är väldigt: "Nej jag mår bra, det är inget. Behövs inte kollas upp"  alltid haha. Inte så bra heller kanske!



Mmmm

Helt slut i hela kroppen, känner ingenting. Körde rygg och mage idag på gymmet. Gick bra. Men nu känns det som att alla känslor har lämnat min kropp och alla mina krafter. Helt sjukt, men underbart, fattar ni hur det känns för mig att för en gångs skulle känna sig helt slut och trött... och inte speedad? Det är jävligt skönt. Hoppas det håller i sig. Är på ett sådant otroligt myshumör.. Vill bara lägga mig ner i sängen och kolla på film och äta choklad. Tråkigt att va ensam dagar som denna :) Men inte deppa för det, tycker om att mysa ensam också! :D Det blir vad man gör det till.
 

Älskar den här bilden förövrigt, den är så fin.
 



Today

Nu har jag svarat på viktiga mail, betalat räkningar, suttit i telefonsamtal, tagit reda på lite ny info.. NU SKA JAG GYMMA ÄNTLIGEN!!!
 



Frukost

Frukost: En röd apelsin, två knäckemackor med skinka och ägg, vaniljkesella med hallon!




Planer

Efter gymmet så drog jag hem, fräschade upp mig och drog sedan till Sollentuna centrum för att äta med Sanna. Blev sushi sen en kaffe på det och massor med snack! Var hur mysigt som helst, vi satt och prata framtidsplaner och möjligheter i livet, vad man måste göra och våra mål. Kan ju säga att vi siktar högt iallafall! Lika bra, "Reach for the moon and if you don't make it, at least you'll land among the stars" True story bro.
 
Fan vad jag är taggad på livet just nu.
När jag kom hem så satt jag och Mamma och pratade om i princip samma saker fast ändå annorlunda, haha konstigt. Hon är nervösare än mig nu när jag ska till USA. Kommer sakna henne så otroligt mycket. Gulliga mamma, hon är världens absolut bästa! <3 <3
 
Mitt liv går bra nu, jag är så förväntansfull över detta år!
 



Rumpa/ben

 
Här har ni tips på övningar som är grymma för el rumpoooo som många frågat mig efter, jag tycker man ser ganska tydligt vad som gäller och vad man ska göra. Sen så veeet jag att jag inte gör alla övningar perfekt alltid, för jag är inte perfekt och ingen expert heller så, I'm stil learning! Men dessa övningar körde jag och Alice idag bland annat :) Ska försöka få ihop min progress historia imorgon med! 



Klippa lite hår och gymma!

Ny vecka, nya tag!
Ska precis bege mig till Alice, hon ska klippa mitt alldeles för slitna hår, helt galet slitet är det haha, fan pinsamt! Sen ska vi dra och gymma, blir rumpa och ben idag! :)
 
 
Alice och jag på Gotland för två somrar sen, fan vad vi har förändrats sen dess. Här är ändå dom "fina" bilderna hahahaha, vi ser så smååå ut!! Vi funderar på att dra dit nu i år igen, gotland var helt sjukt under stockholmsveckan!



Shit happens

Godkväll!
Sitter och kolla på fråga olle, hur sjuka är inte personerna i programmet?! Blöjfetischer liksom HALLÅ.... Men det är fan intressant ändå alltså haha.
 
Var på gymmet tidigare. 25 min cardio och sedan körde jag axlar lika länge. Fick värsta pumpet i dom alltså, så jävla roligt. Fick en chock då jag såg mig i spegeln haha, axlarna var helt synliga! Så blir det då man kör hårt :D
 
 
Drog sedan och jobbade 17-22 och det gick bra, men sen då jag skulle åka hem så råkade jag köra in i en snödriva...... Sjukt pinsamt för jag satt och smsade i mobilen och helt plötsligt ba WOOPP så var jag fast. Jätteklantigt jag vet, kom inte bort därifrån. Så det gav mig en tankeställare, kolla inte mobilen så jävla mycket!!! Dock så körde jag typ just då i 20 km/h haha hann ju inte komma långt men ändå. Som tur var så fick jag hjälp eftersom dom jag stängde med var kvar på jobbet. Sen kom det någon random jättesnäll man och hjälpte till också!! Vi kämpade som bara den med att putta och hålla på. Slutade med att vi fick dra ut bilen med Robins bil, var rena rama helvetet haha men tyckte det var askul samtidigt! :') Så typiskt min tur!
 
 
 



NU NU NU NU NU NU

JAG ÄLSKAR BILDER... Bilder som tilltalar mig på något sett, eller bara inspirerar, love love love iiiit.. Måste bara dela med mig. Mitt liv är såååå flippat just nu! Får så sjuka förfrågningar och skit varje dag, fattar ingenting! Men mitt liv känns grymt bra just nu, Im just living my liiiife
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Choklad godis 24/7

Igår tjockade jag mig rejält. Efter jobbet skjutsade runt några av mina gubbar och hängde lite bara och tog det lugnt. Sen drog jag hem och slänge i mig en påse chips med dipp! *OJDÅ* Var inte alls meningen och massvis med choklad under dagen också. Direkt efter frukosten blev det en chokladkaka och en daim. Ja jätteintressant ellerhur men ni undrar ju över min kost, så här brukar det se ut på helgerna lite för ofta... Blev även massa mörk choklad mitt på dagen också för att det inte fanns något annat, har börjat gilla det till och med!!! Bara för jag vill ha något, galen brud. Sen på jobbet satt jag och käkade godis hela kvällen också... Kan inte låta bli då man har en hel godispåse brevid mig :(
 
Så ja i stora drag så åt jag nog hela dagen igår! :D
Därför är det gymma idag hårt hårt hårt!! Snacka om att jag ska skärpa mig hela veckan nu inför MIAMIIIII, måste köra all in sista veckan nu, kan hända mycket på en vecka ändå om man är sträng!
 
 



Dumma bloggen

Fan vad arg jag är på bloggen idag, har inte fungerat att blogg på mobilen. Varken igår eller idag, vet inte vad det beror på.. Då blir man så otaggad på att skriva också.
 
Var ju ute igår. Blev middag först med Maria och Natta. Åt plankstek, alltså det var dödligt gott. Massa vin på det och sen träffade vi upp lite andra som vi satt och drack med också. Bärde av mot magget sen.. Hahaha, asså nej jag orkar inte. Nu får det fan vara nog, känns som jag har gjort mitt där nu alltså. Ramlade från scenen baklänges, blev fångad i luften av någon random. Kunde slutat illa där alltså, fattar fan inte vad jag håller på med ibland! Idag har jag ont som fan i min svanskota, kan knappt sitta..
 
Idag blir det vilodag, inte bra att träna då man är bakis. INTE BRA ATT DRICKA!! Jävla skit. Nu är det slut på detta fram till Miami iallafall! "wooow, 1,5 vecka".. haha......... Nej men snacka om att jag ska träna hårt som faaan denna vecka, en nice beachbody är ganska motiverande!!!
 
 
 
 



Try to hit me again

Fy helvete, nu mår jag bättre. Fick värsta ångestattacken efter mitt inlägg så gick ut, satte mig i bilen och bara skaka av mig allt för ett tag. Det fungerade! Ibland behöver man rensa lite tankar. Skönt iallafall.
 
Kan knappt vänta tills jag ska till Miami, behöver det mer än någonsin. Hoppas på att få komma tillbaka sedan med massor utav ny energi, motivation, kraft, styrka och livsglädje :) Den gamla vanliga jag helt enkelt! Vi hörs imorgon igen, lovar roligare inlägg då! Hehe...
 
 
 



Jag hatar det här

Jag är så sjukt jävla rastlös. Visst, det är en bra sak, man blir kreativ och blabla.. Men i min grad är det inte ens kul, jag har jättesvårt att bara ta det lugnt själv. Jag tycker om att va själv, men ändå inte. Behöver skaffa lite fler dampiga vänner.... Kan aldrig slappna av, det är ungefär som att jag sitter och spänner mig hela tiden. Pulsen går knappt ner, jag känner mig stressad och uttråkad och ensam. Har vart helt sjukt jobbigt speciellt på senaste tiden. Mitt liv har förändrats så otroligt mycket de senaste månaderna, vet inte om det är pågrund av det, att mitt psyke och min kropp inte är vana bara?
 
Får panik över det här, det håller verkligen på att balla ur. Vet inte vad jag ska göra. Det är bra ibland, men då ska jag vart riktigt översysselsatt hela dagen och stressat heeela dagen för att kunna ta det lite lugnt sen på kvällen. Men knappt det alltså. fuck fuck fuckkkkkkkkkkkkkk.....



Thursday bitches

GODDAGENS! How aaare you? Herrejävlar det är torsdag redan, veckorna bara glider förbi!
Min morgon har varit grym! :) Fått ett jättebra samtal/besked, berättar väl mer om det nästa vecka angående hur det går. Sen så är jag väl allmänt glad bara som vanligt, standard för mig. Har inget sånt där jobbigt morgonhumör, vaknar verkligen upp varje dag och ba TJOOHOO ny dag! Något jag ska vara tacksam för haha, är väl inte jättemånga som är så. Men jag vill inte sova bort dagana!
 
 
Ska snart bege mig till gymmet, ska plocka upp danyboy först bara. Ska köra bröst och triceps. Alltså jag och bröst går ju fan inte ihop. Jag hatar och köra det och har nog ärligt talat tränat det två gånger sen jag började träna. Det är illa! Man ska inte skippa muskelgrupper. Så därför ska jag lära mig lite mer om det idag, hur tråkigt det än är! Och här ovan har ni dagens :)
 
 



I don't know how, I don't know when, I just know that I will




Legs and ass

Blev att åka och träna med Dany idag (mitt ex). Jävligt skönt faktiskt att träna med honom, för då vet jag att det blir hårt och att jag inte fuskar på något sätt. Plus att han får mig att göra övningarna till 100% rätt, då det kan vara svårt att se felen själv ibland. Sen får man lära sig lite nytt varje gång också, perfekt! Ser ut som att vi ska träna imorgon också.
 
Jag har ju bestämt mig för att få världens snyggaste röv, kan ju säga att jag har gjort stora framsteg på den fronten på sista tiden. Thumbs up for that! Men jag har fortfarande long way to go.. OCH till er brudar som tror att det räcker med kondition, visst tightas man väl upp lite av det med, men det är styrketräningen som gör att ni ser FIT ut! 
Här är mitt mål då det kommer till rumpan. Detta är Alexandra Bring, gryyyym brud verkligen. Stor inspiration. Hon tränar typ bara styrketräning dessutom. Har nog en minicrush på henne, skulle döda för hennes ass!!! Vi skulle träna ihop hon och jag sa vi förut men det blev inte av men jag hoppas jag får göra det när jag kommer tillbaka från Miami!
 
 



MIAMI IM READY FOR YOU

I'M GOING TO MIAMI! Hur glad tror ni jag är idag på en skala? Äntligen är allt fixat, nu är det bara räkna dagarna! Jag åker ensam, flippad jag vet! Har en bekant som jag ska bo hos där nere. Är lite nervös men fortfarande vad är det värsta som kan hända? Det är nu i livet då jag kan och har möjlighet, varför inte? Kommer ju i varje fall inte ha tråkigare där än här ;) Blev väldigt spontant och impulsivt bestämt men det är så det ska vara!! Åker om två veckor!
 
 
Plus att åka ensam är nog det bästa man kan göra för att utvecklas som person! Sen är väl inte jag den oblyga osociala typen heller, kommer nog träffa sjukt mycket folk och ha jätteroligt samtidigt som jag blir grymmare på engelska! 
 
Har ju tidigare funderat på att plugga eller jobba i USA så att börja med tre veckor i Miami blir perfekt!!!!!! GLAD JAG ÄR! Fuck det här alltså! Ska leva mitt liv till fullo nu!



Rygg

Helloo friends. Gick bra på jobbet! Drog sedan förbi Pontus en sväng och satt och snacka skit om vad som komma skall och kedjerökte och dunka musik. Standard (y) Tycker det är så tråkigt att bara åka hem på direkten efter jobbet, så då är det ju skönt att man har en vän som är lika nattuggla som en själv! Alla andra sover så tidigt på vardagarna :( Men det är förståeligt!
 
Blev ett intensivt ryggpass idag på gymmet. Blev 25 min powerwalk först och sedan tränade jag hela ryggen. Blev nog sex stycken olika övningar. Vet att ni vill veta vad jag gör för övningar och jag hade gärna visat er men eftersom jag nästan alltid tränar ensam så är det lite svårt för mig, eller ska man börja med självutlösare på gymmet? hahahahah.... :')
 
 
Har lite hatkärlek till att träna ländryggen, (nedryggen) det svider så otroligt och man känner sig som en banan när man ställer sig upp, men det känns ändå så jävla bra! Börjar få lite muskler på min rygg, har aldrig haft jätte jätte spinkig rygg, den är fortfarande smal, men då jag spänner så ser man lite mukkler minsann ;) ;) ;)
 
Älskar att min rand där på nederryggen kommer fram mer och mer, tycker det är sjukt snyggt!
 



Jobba

Är på jobbet just nu. Inte så värst kul! Alla roliga människor har typ slutat. Men det är ändå kul då ens kunder säger att dom saknat en iallafall, en tyckte att jag skulle satsa på modellkarriär istället för att jobba här, haha roliga och snälla kunder man har! Älskar mina stammisar.

Helt okej att jobba också då man vet att man ska iväg snart, iiiih! Pirrar i hela kroppen fan. Så sitter och drömmer mig bort lite på jobbet!




Mot gymmet

Sol idag! Underbart!! Måste ju bara inviga solglasögonen :') Kan knappt bärga mig till våren. Uteserveringar, snygga outfits, ljusare dagar..




Hårfärg


Under 2012 har jag provat på en hel del hårfärger och provade även på att bli brunett! Jag älskar att vara brunett, måste vara bland mina bästa beslut någonsin?! Vill inte alls bli blond igen, känner mig så mycket snyggare i brunt. Andra tar en mer på allvar också tragiskt nog :) Men dock så saknar man väl det blonda lite ibland, men bara då jag verkligen hade fixat fint hår och nyfärgat. Som på bilden här längst till vänster, där var det riktigt fint med bruna slingor i! Gillar det jag hade på andra bilden också, lite ljusbrunt-blondt, det var fint! Men det varade inte länge för färgen gick ur kanonfort! 
 
Trivs bäst i det jag har nu, bilden gör inte håret rättvisa men hade fan ingen bild där man såg min hårfärg bra. Har ju verkligen brunt nu. Sen hade jag jättemörkt brunt i somras ett tag, men det var ingen höjdare. Föredrar det jag har nu men är lite sugen på att göra lite slingor! Vad gillar ni bäst?



BELLY PROGRESS

HAHA, det här var ju askul. Hittade lite bilder där man ser ganska tydligt hur min kropp förändrats det senast året. I varje fall magen och att jag förlorat mycket underhudsfett. Var bara tvungen att dela med mig, även om det är lite jobbigt. Men jag hoppas det kan motivera er en smula!
 
Första bilden är tagen i mars 2012. Den andra bilden är tagen i juni 2012. Den sista bilden är för några dagar sen alltså januari 2013.
 
Det har alltså tagit TID mina vänner, jag tränar ändå nästan varje dag och även ganska hårt. Dock så hände det väl mest i höstas, har haft mina abs ett tag nu, och dom har kommit och gått lite mer eller mindre, men än så är vi inte nöjda! Men när är man det egentligen :')
 
Hur många kilo skulle ni gissa på att jag gått ner?



Done!

Idag har jag hunnit med:
  • Träna - 40 minuters kondition och efter det axlar och mage
  • Hämtat ut mina paket från fitnessguru och mmsports
  • Köpt mina välbehövda ansiktsprodukter
  • Bytte ut min sladd till högtalaren (Gick ej på garantin,idiooots)
  • Umgåtts med Maria
  • Solat i 25 minuter
  • Försökt fixa visumskiten, men får ringa ambassaden imorgon!
  • Fixat ledigt på jobbet - tjooohoooo
 
Klippa håret blev inte av för min sötnos Alice var för trött för det idag, så blir en annan dag! :) Grymt att jag hann med så mycket ändå, strax ska jag ut igen så jag får pussas lite med min bitch Maria! 
 
Är så sjukt jävla förväntansfull över mina kommande planer alltså! Känner mig helt galen, men vem fan bryr sig here we goooo! Så trött på det här så vafan. Jag berättar allting när det är 100% klart, man vill ju inte dra några förhastade slutsatser, men ser ut som allt blir som väntat!!! :D
 
 



Påfyllning

Provade precis det nya proteinet, sjuuukt gott! Passar mig perfekt. Blir detta istället för godis nu ;)




Angående min kost

Många undrar hur jag tänker kring kost. Många blir säkert chockade över mina matvanor, men dom är oftast inte bra. Jag äter jättemycket, jag äter jätteofta och för ofta för dåligt också. Jag är som en häst! Om jag inte kontrollerar mig. Men så mycket energi jag gör av mig så är det okej att äta mycket. Men jag är grov haha. Ni skulle sett mig igår. Det enda jag gjorde under hela dagen var att äta, fanns inget stopp. Jag är inte hungrig men jag äter ändå för jag blir inte mätt?! Jag kan inte bli mätt längre! Allvarligt, jag slutar äta när jag känner att jag måste. 
 
Jag har provat några dieter och det är absolut inget för mig, jag hatar dieter och tycker att det inte är något som håller i längden ärligt talat, och ska man klara det så ska man ha sjukt mycket disciplin och självkontroll. Ska skriva lite mer om mina erfarnheter kring olika dieter sen!
 
Men annars i veckan har jag faktiskt vart ganska duktig och bara ätit regelbundet och försökt med tre stora mål om dagen och sen 2-3 mellanmål. Det har gått ganska bra! Dock så är inte jag någon som sitter och pillar bort kolhydrater och så. Jag älskar bröd, pasta, kolhydrater i allmänhet. Men försöker göra som så att jag skippar något mål då och då med kolhydrater, då jag inte är så hungrig till exempel. Men jag klarar mig inte utan kolhydrater annars, får inte tillräcklig energi.
 
Något jag borde ta åt mig mer av... :)
 
Just nu försöker jag bara äta bra. Det vill säga ingen skräpmat eller skit. Jag äter det jag känner för och tycker inte det är värt att pilla för mycket i kosten då jag älskar älskar ääälskar mat och att äta. Innan jag började träna sa jag alltid: Jag kan fan inte träna, för jag älskar MAT!!! Om jag ska träna kommer jag aldrig kunna ändra min kost, det är fan inte värt det. Valde maten före en bra kropp! (HAHA, tjock brud)
 
Så för mig är det tillräckligt jobbigt att bara skippa godis/skräpmat osv på vardagarna. TRO MIG, jag har klarat en vecka EN GÅNG sen jag börjat träna. Har blivit mycket skräpmat också. Men eftersom kosten är minst lika viktig som träningen så vet jag att om jag bara ätit rätt från första början så skulle jag nått mina resultat mycket fortare och antaglien kommit mycket längre också! Men, man får inte glömma bort att leva! Men jag bättrar mig mer och mer! :)
 
Nu är det måndag igen, jag borde väl kunna hålla mig till helgen fredag iallafall? Förra veckan klarade jag mig 3 dagar, jag svek er på fredagen, mammas choklas lockade för mycket :( Här får ni gärna tipsa mig, hur blir jag av med mitt extrema sockerberoende? 
 
Och då ska vi inte tala om energidrycker... :) Men det handlar om framsteg, och det gör jag!!



Godmorgon!

Hallå där!
Sovit rätt bra inatt faktikst och har precis stoppat i mig frukost. Har en del på schemat idag. Bland annat:
Träna, sola, handla och byta ut mina högtalare, hämta ut paket, dra förbi jobbet, fixa visum, klippa mig! :)
 
Brukar väl vanligtvis alltid bara hinna med hälften haha! Men ska försöka få med allt idag. Viktigt!!! Vi börjar med träning! Men först chilla lite vid datan med craze, tagga till!! Haha, äääälskar det.
 
 
 



Things I like









Beställt

 
 
Mitt protein tog precis slut, och min craze är strax slut. Dags för påfyllning med andra ord. Sen vart det lite annats småskit som shakers och lite proteingodis!  Har inte provat detta protein tidigare, så ska bli intressant, det som jag brukar köpa är mer än dubbelt så dyrt, hade inte råd med det just nu. Nu beställde jag i cappuschino smak, gillar inte då det är för sött som många proteinsmaker är. Så nu hoppas jag att jag kommer bli noggrannare med att ta den också!
 
BTW, har en 2 kgs whey 100 protein gold standard nästan helt full hemma med jordgubbssmak. Kostar 600 kr nytt. Kan inte dricka den för jag gillar inte jordgubb! Så om någon annan vill ha den så kan ni få köpa den för ca 200. I övrigt så är det ett grymt protein som många klassar som det bästa då man läser runt. Bara kontakta mig isåfall på: [email protected]



Vin

Igår var de flesta människorna inte på hugget som vanligt, kanske beror på att det är helgen innan löning? Eller kylan verkar vara något man klagar på dessutom. Jag menar hallå, planen är inte att vi ska vara utomhus?? Haha..
 
Drog hem till Nathalie och vi satt och prata och drack vin, det var jättemysigt! Sen bärde det av till magget. Där var det väl samma visa som vanligt kan man väl säga, samma folk, samma personal, samma vakter, samma fylla.. Haha, det var roligt men mycket mindre folk än vanligt alltså. Men det positiva var väl att jag inte spenderade en endaste krona! Var ju ganska duktig igår alltså, när jag vaknade imorse så märkte jag att jag tagit bort mitt smink innan jag gick och la mig också! Bra Ida! Det var ett tag sedan!
 
En bild från då jag gjorde mig i ordning igår kväll!



Kondis

Sovit riktigt gott inatt. Tog det lugnt hemma och sen så plockade bästa Jonatan upp mig och vi drog till systemet och därefter gymmet. Blev 35 minuter kondition sen lång stretchning på det. Har skaffat mig ett nytt mål: Bli vig som fan! Kul ju, så ska försöka stretcha varje dag nu, får se hur det går! :) Sen när jag kom hem blev det mat, sen har jag kollat lite flygbiljetter och tänkt på vad man ska hitta på ikväll. Verkar stendött som det oftast är. Jag vill verkligen göra något ikväll, får se vad som händer! Skönt att det ser ut som att man flyr landet snart!




She was too fucked up in her head

Snacka om deppig kväll. Fy helvete. Var superglad, sen gick det utför. Så sjuuukt trött på mitt liv stunder som dessa. Känner mig så besviken på mig själv över vart jag står idag i livet. Har så mycket fina, omtänksamma personer omkring mig, är evigt tacksam för min älskade familj och underbara vänner. Men känner mig så jävla annorlunda från alla andra ändå. Vill hitta en soulmate, någon som är som jag. Någon som förstår mig, vill göra samma saker som mig och tänker på samma sätt. Hohooo där ute, någon där?
 
Jag vill ta risker, jag vill leva, gå utanför ramarna, skapa minnen för livet, vara spontan, upptäcka nya saker, träffa nya människor, bli framgångsrik. Man måste våga för att lyckas. 
 
 
Jag är så jävla fri och oberoende, men det är ensamt också. 
 
Vägrar fortsätta ha det såhär, får hoppas allt går enligt planerna nu, sen får tiden göra sitt. 



FRIDAY

OHJÄVLAR! Nu var det fredag igen, herre min skapare vad tiden går fort! Dagarna bara rullar fram, klagar inte!
Gymmet just nu går kanonbra! Var där två gånger igår, tungt! Inget jag tycker man ska egentligen men hade så himlans tråkigt - speedy girl som man är. Har också sovit över 8 timmar nu två nätter i rad, känns så himla skönt! Det går bra nu menar jag ;)
 
Igår kväll var jag och Maria ute och racea med min bil. HAHA! Riktiga gangstas ska ni veta. Fyfan vad larvigt haha men det var fan as kul, det enda som saknades var thug life musiken, men det är fixat nu!!! annars var vi helt galna (Y) FUCK AINA!! hahahahahah......... :')
 
Nu ska hon och jag dra till gymmet och köra kondition! DUKTIGA BRUDAR! Btw så har jag vart bra med kosten fortfarande. MOTIVATION TILL MAX JUST NU! Och det är så sjukt för jag ser direkt att min kropp ser så mycket bättre ut plus att jag mår så mycket bättre. Toppen! Det jobbiga är ju att mamma såklart ska köpa hem ens favoritchoklad när man just är duktig. :( Men jag stod emot, så hon åt upp den själv. Hahaha! Ägd ;)
 
 
LITE SÅ KÄNNER JAG IDAG! :'D



Nutida kroppsskicket





Motivation

Jag har skaffat sats-appen på mobilen där man kan se hur mycket man tränar. Som ni ser så har jag tränat 163 gånger under de senaste 12 månaderna vilket blir 3,12 gånger per vecka i snitt. Men jag började ju träna i mitten på april så man får ju räkna bort nästan fyra månader på det. Är mellan 4-5 gånger i veckan (ni kan bara räkna) haha, enda sedan jag började! Är inte det grymt? Herregud vad stolt jag är för det, undrar hur bra det kommer vara i år! ;)
 
300
 
 
Och då kommer vi till MOTIVATION. Många frågar mig hur jag orkar fortsätta och inte ge upp. Så tänkte ge mina lite tips som jag kommer på nu på rak arm som fungerar bra för mig! 
 
  • Sätt upp delmål
    Jag började med: Okej nu ska jag till spanien om cirka två månader. Fram tills dess så måste jag hålla igång. Det som motiverade mig mycket då var att jag ville se snygg ut på stranden såklart ;) Men det behöver inte bara handla om att bli "fit". Kan ju vara tex att man vill kunna springa 6 km på en halvtimme, och sen fortsätta jobba på det.
  • Låt dig inspireras
    Som ni kanske redan förstått så låter jag mig hela tiden inspireras. Varje dag! Finns tusentals tumblr sidor du kan gå in på där du kan se tjejers kroppar osv. Jag måste ha min dos varje dag. Sen följer jag även massa fitspo konton på instagram. Jag tittar en stund på lite olika bilder och blir mer och mer: åååå, jag vill också, får inte ge upp nu! Brukar nästan alltid kolla lite innan jag ska gymma också, men sen handlar det om att jag tycker det är roligt också att titta, finns så mycket snygga brudar!! :D
  • Ta en förebild
    Ibland är det svårt att se resultat. Det tar tid!!! Men ibland behöver det inte alltid visas på vågen. Muskler väger mer än fett. Ta därför en bild och sen kanske du kör i en-två månader och ändå känner att du inte ser något resultat. Ta en ny bild på dig då och jämför. Då kommer du se förhoppningsvis se någon skillnad. Om inte, kör på hårdare och fortsätt! Men man vänjer sig så fort vid det nya och ser inte alltid resultaten då. Påminner du dig om de resultaten du uppnått så kommer det motivera dig mer till att fortsätta, man vill inte gå tillbaka till det gamla och ge upp det man åstadkommit. 
  • Ha någon som pushar dig
    Framförallt i början är det lätt att man gärna skippar träningen för att man inte orkar eller har lust. Redan från början är det bra att ha någon som du drar dit med eller bara som kan pusha dig. Du kanske har en kompis som du bestämmer med att ni ska träna tre dagar i veckan. Ni lovar att dra med varandra oavsett. Jag hade mitt ex och hans mamma, vi tre bestämde oss att vi skulle träna minst tre dagar i veckan men helst alla de dagar vi hade möjlighet. Vi satt ner och pratade och verkligen sa: NU MÅSTE VI, inga ursäkter. Om någon inte vill så får någon annan tvinga den. (haha) Men det funkade! Det som var så bra var att det alltid var någon som var taggad av oss. Är alla lata blir det svårt. Men gymmet blev alltid av, men det gäller att ha någon som pushar dig som är driven och inte ger upp för lätt. 
  • Bra musik på gymmet
    Okej denna har väl alla hört antar jag. Men du måste ha musik du blir taggad av! Jag märker på direkten (till exempel nu) då jag tröttnat på all musik jag har att jag inte presterar lika bra alls. Var noga med att uppdatera och ha musik som är uppiggande och som gör att man känner sig odödlig! ;) haha!
  • Snygga och nya kläder
    Detta är väl också något alla säger, men det är grymt! Jag tycker iallafall att då jag börjar tycka träningen blir lite enformig och tråkig så hjälper det mycket bara med att köpa en ny träningsoutfit för att det ska bli roligare. Det är mycket roligare att gymma då konstigt nog, för man tröttnar på det man har så småningom. Jag fick hem mina träningshandskar idag, fan va kul det ska bli och träna nu ;) haha!
  • Köp en bra PWO
    Detta är något som hjälpt mig otroligt mycket! Pwo är det du tar innan träning för att få energi till gymmet och orka mer. Finns massor olika, jag dricker Craze. Den är grym! Jag kan vara jätte otaggad till gymmet, men sen dricker jag craze och vips så var jag skittaggad. Självklart kan du inte lita på att din pwo ska göra jobbet åt dig, du måste ha viljan i dig, men stor hjälp på traven.

     
    Här har ni mig som dricker craze!
     
  • Gör det till något mer än bara träning
    Kanske låter konstigt, men, då jag är på gymmet så träffar jag på många som jag känner och så. Visst pratar man ofta lite för mycket men oftast så hälsar man och kollar läget bara. Det är jätteroligt och socialt. Visst ska man inte komma dit för att snacka skit. MEN, jag tycker att det är okej att snacka lite för man tränar ju alltid ändå. Är man otaggad kan man ju alltid tänka, ja men kommer säkert vara någon rolig där iallafall! Haha, så får man träningen ändå. Så för mig är gymmet även socialt. Dålig träning är bättre än ingen träning! Men detta är svårt såklart om man inte har många bekanta som gymmar där men det leder till nästa tips.... 
  • Lär känna ditt gym
    Att i början vara på samma gym tror jag är viktigt, så man känner sig hemma och lär sig allt och känner sig bekväm! Är man på nya gym hela tiden så vet inte vad man håller på med på samma sätt och (iallafall för mig) så blir det inte lika bra träning. Man ska vara bekväm, inte bara med maskiner utan med folket som är där också. Och som det jag skrev här ovan så blir det kul efter ett tag då du känner igen lite ansikten och kanske till och med kan få lite nya polers! Det har iallafall jag fått och det är jätteroligt. Det gäller även personalen, mycket roligare att komma dit då man lärt känna även dom.
  • Variation
    Superviktigt att din träning inte blir enformig. För guds skull, gör inte samma sak varje gång för du kommer bli galen! Kör olika typer av kondition, lär dig nya övningar, testa på nya maskiner, be om hjälp av någon kunnig osv. Börja gå på pass! Det är också jätteroligt att prova nytt. Jag hade en period då jag hatade crosstrainern mest av allt för jag kört den så mycket. Älskade den i början. Låt det inte gå så långt för jag minns inte ens senast jag var på den hahaha. Bara för det ska jag nog prova den idag igen.
  • Ha inte för höga krav
    Du ska vara hård mot dig själv men det får inte gå för långt. Världen går inte under om du äter godis eller skippar gymmet en dag. Du behöver balans för att orka annars kommer du tröttna. Alla behöver unna sig. Ska det hålla i längden behöver du hitta en balans som du är bekväm med och känner att du kan fortsätta ha det såhär. Jag menar vem vill skippa kolhydrater och godis tex livet ut egentligen?!
  • Tagga till!!!!
    Min grej innan gymmet är att jag taggar alltid till! Alltså det är halva grejen för mig med att gymma. Jag älskar det! Att bara sitta och ladda innan och fokusera. Dricker min PWO, tar en kaffe, lyssnar på musik kanske kollar på fitspo bilder eller träningskläder man vill köpa och försöker verkligen ladda upp! Ännu roligare om man har någon att göra det med också.



Just nu

Film, vaniljkesella och hallon! Forever alone but I like it.




Nya handskar

50 min powerwalk i uppförsbacke och sedan döda jag magen lite på det. Fick hem mina nya handskar idag äntligen som ni kan se på bilden, dom passade perfekt. Efter gymmet kom jag hem till en god kycklingwook! Nom nom. Har än så länge skött mig bra idag! ;)

Nu ska jag ut på äventyr igen ett tag. Hörs senare!




Dagens lunch

Pasta med lax! Sjukt gott, mamma är bra. Haha nice matblogg btw. Men dör för denna. Nom nom nom nom.




Nya tag!

Ledig! 7 timmars sömn fick jag inatt. Helt okej men behöver mer, minst 8! Okej men så från och med idag ska jag behärska mig med maten, träna hårdare och anstränga mig mer med sömnen. Håller er informerade om hur det går! :-)

Idag ska jag försöka hinna träna, sola, handla lite nytt, städa, fixa internet på nya datan, träffa en kompis och äta lunch med pappa som kommit hem efter vart borta i thailand allt för länge!

Dagens frukost: Hallonsmoothie med cruncy och en macka med skinka och stekt ägg på! SÅÅ GOTT! 




Svar på frågor del 2

Hörrni, ärligt talat. Era frågor om träning gör mig nervös haha. Känns som ni tror jag är värsta mirakelkvinnan haha men jag gör liksom inget speciellt, det jag gör klarar vem som helst av så länge man har intresse, viljan att lära sig och villig att köra på hårt som fan! Jag är ingen expert, jag är bara en tjej som tränar riktigt mycket och hårt. Men självklart ska jag försöka svara på era frågor så mycket som möjligt. Men till några av frågorna tänkte jag göra egna inlägg på då det finns rätt mycket att skriva :) Det kommer bli många träningsinlägg framöver då det kommer till kost, hur jag lägger upp ett pass osv.
 
Det är jättesvårt för mig att beskriva övningar då jag inte kan namn på ens 10% av dom. Men ska även försöka ta det i ett inlägg och försöka leta upp det lite. Så don't hate on me nooow :( haha.
 

Hur mycket kondition brukar du köra och vad? 
Vilka sorts maskiner använder du dig av på gymmet? :)
Brukar oftast köra runt 20-40 min kondition nu för tiden, men det händer att det blir mindre/mer! Men standard brukar vara 30 min. Maskiner kör ju alla möjliga, det är för många för att kunna beskriva vad dom heter men kör oftast med fria vikter eller egna övningar.

 

Jag har bestämt mig för att börja träna och bli hälsosam. Jag börjar från första rutan. Senast jag var i toppform var för fyra år sen, har inte lyft ett ben sen dess. Så var börjar jag, från att ha noll kondition och noll styrka? Jag vill främst gå ner i vikt till en början för att sen bygga muskler. Vad för träning ska jag använda mig utav och vad ska jag äta?
Börja lugnt och känn efter bara! Börja med att gå på gåbandet, testa springa och känn efter hur mycket du orkar springa och hur högt tempo du orkar under ett visst antal minuter så du har något att gå efter tills nästa gång. Sen jobbar du på det! Kan ju även va cykel eller crosstrainer. Börja lite lugnt bara och lär dig känna dig hemma på gymmet, skulle iallafall jag gjort. Eller gå på pass där både kondition/styrka innehåller. Kanske bodypump? Då lär du dig även övningar du kan göra själv sedan. Så kan du köra kondition innan/efter ett styrkepass eller tvärtom. Ät nyttigt bara till att börja med! Sunt förnuft. Det rekommenderar iallafall jag. Dra ner lite på kolhydraterna, ät regelbundet, ät mer protein och drick mycket vatten. Tycker inte man ska gå slaviskt efter någon diet, brukar oftast inte hålla i längden ändå.

 

Kan inte du berätta om hela din resa (alltså när det gäller träning, från dag 1 till idag) 
Vad du tränar/tränat? Vilka övningar du gör? Exakt alla. 
Hur mycket du tränar/tränat? vad du äter? Om du utesluter några näringsämnen eller äter allt. 
Jag vill veta allt om hur du blev så vältränad och hur du gjorde exakt! :D
Jag ska göra ett inlägg där jag skriver om hur jag gjorde från början och hur jag gjort både med kost och träning sedan jag började och även lägga dit bilder där man ser min utveckling har jag tänkt. Ska försöka ge tips på lite övningar också men exakt alla blir svårt för mig, det är för mycket haha. Men det kommer! Ska försöka slå ihop ett sådant inlägg i veckan.

 

Annvänder du någon fettförbrännare? Om du gör det, vilket märke och tar du de även de dagarna du INTE tränar? 
När du tränar rumpan, vilka övningar gör du då? 
Hur blev du så pass fit i jämförelse med din före/efter bild i bikini? Hur länge har du tränat?
Jag äter hur bra som helst, tränar 5ggr/veckan men känns ändå som det där midjehullet håler sig kvar :( Har du några tips? Jag är väldigt smal men det vill liksom inte försvinna.
Nej jag använder mig inte av någon fettförbrännare, tror inte riktigt på sånt där. Men ska nog prova någon gång ändå. Då det kommer till rumpövningar som jag kan namnet på (haha) så brukar jag göra squats, benpress, utfall, kissande hunden(HAHA), och den där maskinen då man trycker benet bakåt och uppåt när man ligger ner. Ingen aning om vad den heter men den kan man även göra själv utan vikt. Sen några till, men dessa var lättast att beskriva. Kör lite olika varje gång. 
Jag har tränat sedan i mitten på april, det var då jag började på allvar alltså. Midjehullet är svårt att få bort haha, går ju inte heller att punktförbränna riktigt. Men träna midjan och sidmagmusklerna. Här är en övning jag tycker är grym för att träna ens lovehandles ;)

 

Hittade denna på http://duomundi.wordpress.com/category/ovningar/
Där kan ni även hitta tips på massa andra övningar som bruden illustrerar. :)
 
 

Jag har lite fett på kroppen, är inte över viktig eller något men vill vara fit till sommaren. Jag skaffade gymkort idag men är lite förvirrad när det gäller gym. Hur tränade du i början? Körde du mycket kondition och hade du något mål med att bränna kalorier? Och hur många dagar i veckan tränade du?
Gå med någon som inte känner sig lika förvirrad, det är nästan det bästa i början. Du kan förbereda dig genom att klicka dig runt på träningsbloggar och kolla runt på youtube på tips på övningar. Finns grymma videos där dom beskriver exakt hur du ska göra under hela övningen för att få bäst resultat. I början körde jag mycket kondition, älskade crosstrainern så körde nästan alltid den i 45 minuter. I början försökte jag förbränna 500 kalorier varje gång ungefär. Men blev ofta mycket mer än så. Men tänk inte så mycket på kalorier tycker jag. Man kan bli riktigt knäpp av det! Men jag körde minst tre gånger i veckan iallafall. :) Lycka till.

 

Hur äter du? Hur tänker du när det gäller mat? Gärna exempel på en typisk dag för dig med mat.
Jag äter inte bra! Jag tänker såhär: Jag hatar dieter, jag älskar mat. Man ska inte undvika något man älskar haha. Men det ska finnas någon måtta, vilket jag inte så ofta har hehe. Jag har problem med min kost och det gör mig tyvärr jättebesviken, skulle nog fått tusen gånger bättre resultat om jag skött den bra. Men jag äter mycket onyttigt och jag äter mycket och ofta. Ibland är jag bättre men för det mesta är jag dålig. Men jag gör av med mycket energi så då måste man ju äta mer, och jag tränar så mycket så det jämnar väl ut sig. Men ska bli bättre, från och med imorgon! Ska göra ett inlägg också om kost och vad jag har för åsikter och hur jag själv är.

 

Vad ska man mest undvika för mat om man vill få fin mage? 
Ingen aning haha. Men antar att man ska undvika för fet mat och inte äta alltför mycket kolhydrater då man blir uppsvälld av det. Men jag tror inte man ska undvika något för "att få en fin mage". Allt hör ju ihop och en bra kost = bra kropp = bra mage! Eller? Haha, men käka mer protein om du vill skaffa lite muskler! :) Men för att få muskler är även kolhydrater viktigt. Träna magen är nog det bästa? :D

 

Kan du inte skriva ett träningsinlägg som du kör (helkropp) o hur man gör dem?
Kan skriva ett inlägg någon gång om hur ett pass kan se ut för mig och ska försöka visa övningar också. Men tränar aldrig helkropp tränar nästan alltid bara en muskelgrupp per dag. Men får väl göra flera inlägg så småningom och försöka beskriva så gott jag kan! :)

 

Ida du MÅSTE ge tips på hur man kan träna Mage, Ben, Rygg och Rumpa HEMMA! Har inte råd med gym hehe..
Ska tipsa om dom övningar som jag kan och det kommer även det hamna i något övningsinlägg! Mycket jag gör på gymmet kan man göra hemma, du kanske bara behöver något redskap! Ska göra det jag kan :)

 

Vad tar du i vikter när du kör squats?:) vilka övningar föredrar du för en bra rumpa, fast mage och muskler på ryggen? 
Inte mycket haha, är ganska ny med squats fortfarande. Brukar köra 30 kg tror jag och sen köra 3x12. Så var det iallafall senast. Skrev även övningar till rumpan i ett svar högre upp. Andra övningar, som sagt kan jag inte beskriva dom såhär. Men jag ska göra ett inlägg då jag försöker få med några övningar jag tycker är bra!

 

Jag har en del frågor!! 
1. kan du skriva ett helt inlägg om hur din kost ser ut? och hur den såg ut när du började gå ner i vikt? vad åt du, vad undvek du? ca hur mkt kalorier stoppar du i dig per dag osv? :) hur många gånger per dag äter du? 
2. hur tränar du? speciellt schema? hur länge brukar du träna per gång? 
3. kosttillskott, vilka använder du och hur ofta/hur mycket? :) 
haha många frågor, men du är grym!
1. Ja det ska jag, ett inlägg från dag ett tills nu kommer det bli! Men kalorier räknar jag inte och inte heller hur många gånger jag äter per dag, herregud det skulle göra så jag fick ångest haha! Men kanske ska börja haha ;) 2. Jag är lite slarvig och har inget schema men har ganska bra minne och kör kroppsdel efter kroppsdel bara. Men har tänkt att göra ett schema för att få bättre struktur, har vart lite luddigt på sistonde. Brukar oftast köra från en till två timmar!
3. Tar alltid pwo:n Craze innan träning för att få energi och då och då slinker det ner en proteindrink. Inte ofta..... ja jag slarvar som ni redan märkt kanske. Men då är det Whey 100 jag använder mig av. Men är dålig på att dricka den för att jag tröttnat på smaken jag har. Just nu tar jag nog bara en proteindrink en gång i veckan om det är bra hahha. TACK!! glad jag blir, känner mig dock ganska dålig då jag inte har så bra svar på era frågor. Men ska göra mer detaljerade inlägg istället tänkte jag! :)




Fitspo

Ska strax glida till gymmet. Tar emot men, lika bra för har ätit som en jävla häst idag. Visst bra med gratis mat på dagis men fan... Jag kan inte låta bli att äta även fast jag inte ens är hungrig. Mitt stora problem! MEN. Imorgon börjar allvaret tänkte jag. Är ledig imorgon! UNDERBART. Så nu ska jag verkligen försöka få bra sömn inatt så jag orkar ett hårt jävla träningspass imorgon och sedan äta riktigt bra mat imorgon dessutom. Tror ni jag klarar det? :-) Jag är tveksam (har försökt i flera dagar med kosten hehe) men jag måste måste måste. Nya tag imorgon. Har gått upp några kilo pga min överdrivet gräsliga kost på sistonde och dåliga sömn. Då jag är trött så äter jag heeela tiden, tror typ att jag ska bli pigg eller något. Därför är det grymt att jag är ledig imorgon, MER SÖMN = mindre mat. (För mig iallafall) Tänkte berätta mer om min kost senare. Gymmet nu, puss!
 



Irriterad

Jag är sååå trött! Huvudvärk, dåligt väder, hungrig hela tiden :( Sov jättedåligt inatt. Var hur trött som helst men ändå vaknade jag nog varje timme och hade svårt att somna om. Vad är det för fel på mig? Sen har ju ungarna börjat smitta mig lite smått så nu är man ju helt snorig och mysig. Men verkade vara sista dagen idag för mig då dom löst det med personal så då hinner det inte bli värre iallafall!

Köpte ju ny data igår, men får inte igång internet-helvetet på den. Vet verkligen inte vad det är för fel, för det står att det är anslutet men går inte ändå?! Plus att det fungerar bra på gamla datan. Så sitter fortfarande med den. Sjukt irriterande!!! Det är fan nu man ska ha en händig man om man nu ska ha en. ÅÅÅH!!!

Baby du är så fin ändå. Men varför måste det va windows 8 ännu mer komplicerat....




Svar på frågor del 1

Här kommer de första svaren på era frågor, tog mest dom allmänna frågorna nu och tänkte ta de flesta träningsfrågorna i ett annat inlägg då det tar lite längre tid att svara på dom, vi kör på dom imorgon! Herregud det här tog längre tid än vad jag trodde. Men det var roligt att svara och undrar ni över något mer är det bara att kommentera så svarar jag där. Nu måste jag sova, upp och jobba tidigt imorgon! :(
 
 
Grattis till nytt jobb :)! Hur fick du de jobbet? Var det via någon vikariepool? Såfall vilken?
Tackar! :D Via en kompis som jobbat där tidigare men som just då inte kunde hoppa in, då gav hon dom mitt nummer. Dock kommer jag inte vara där så länge till verkar det som då det verkar ha löst sig med personal, men allt är väldigt oklart.
 
Hur mycket kondition brukar du köra och vad? 
Det är olika från pass till pass. Allt från ingen kondition alls till en timme brukar det vara. Men brukar oftast köra konditon en halvtimme ungefär nu för tiden, dock inte så jättehårt.
 
Vilka sorts maskiner använder du dig av på gymmet? :)
Alla möjliga som jag vet hur man gör på! Haha, nej men dom som jag tycker är bra då det kommer till att träna vissa muskelgrupper. Har dock ingen aning om vad någon av dom heter nästan haha :(
Var ligger förskolan du jobbar på? Vad heter den?
Den ligger centralt här i Väsby. Vill inte skriva ut namn! 
 
hur gjorde du när du började träna?? asså bantade du först så du fick bort fett och sen byggde muskler eller började du bara hårdträna som fan? vill ha din krooopp!!
I början försökte jag skippa onyttigt bara och käka mindre kolhydrater, gick väl sådär. Men tränade riktigt hårt! Jag körde mest konditon i början, nästan alltid minst 45 minuter och då körde jag riktigt hårt. Gjorde även lite styrketräning på det men då med lätta vikter och fler repititioner för att förbränna. Sen blev det mer och mer styrketräning vart efter då jag kände mig bekväm med det och desto mer jag lärde mig! Åå taaack!! :D
 
När gjorde du bröstoperationen? Blev så chockad för plötsligt var dom bara där, fattade aldrig att du skulle/hade gjort en?! :O och vad hände med ditt ex? Ni verkade sååå kära, var så avundsjuk pä er hahah // eviga singeln! P.S Såå glad att du börjat blogga, väntat forever på det haha!!
Gjorde min operation i februari 2012, snart ett år sedan! Tiden går fort. Haha nej alla dom som jag umgicks med visste om det och även väldigt många bekanta, men det var inte så att jag skrev ut det på facebook eller så haha! Ja jag och mitt ex gjorde slut på grund av flera anledningar som jag inte vill ta upp här, men största anledningen var väl att det fungerade bara inte, mådde inte bra av att ha det som vi hade i slutet. Vi var väldigt kära men man kan väl säga att vi förstörde förhållandet själva. Vad roligt att du tycker det! :D Glad jag blir jag hoppas jag gör dig besviken  bara haha :D Men du, att va singel är inget negativt!! ;)
 
Hur mkt cc la du in i dina bröst? Dom har pefekt form av vad man kan se iaf :D 
Jag har 400 cc. Haha tack! :D
 
Är du helsvensk? Du ser ut att vara halv någonting :-)
Ja jag är helsvensk! Det är något jag får höra heeela tiden. Men rysk, polsk och jugoslav måste vara det jag får höra mest! Haha!
 
Har du gjort dina läppar? Isåfall vart har du gjort dem, nedviker medel och hur mycket?
Ja det har jag, var dock över ett halvår sen jag gjorde senast så är inte mycket i nu. Jag fixar dom hos Eva Palmer även kallad för "Läpp-Eva". Känd som Sveriges bästa på att göra läppar, hon är verkligen grym. Hon bor i Malmö egentligen men brukar komma till Stockholm ungefär en gång i månaden och är då på Atelier Restylane som ligger nära kungsträdgården. Har använt mig av Restylane och 1 ml. Vart hos henne två gånger men har gjort tre gånger totalt. Första gången var sommaren 2011 på Adam och Eva kliniken och då hade jag Stylage. Men rekommenderar inte dom!!
 
Hur är du som person? 
Jag är hur glad som helst, jag har alltid massor av energi, jag väldigt snäll och förstående mot alla, väldigt målmedveten och gillar att ha mycket på gång. Även väldigt social och rolig! :D

Var du duktig i skolan? 
Jag var duktig i skolan faktiskt! Dock så var jag så lat och skoltrött och skolkade mycket på slutet men fick ändå runt VG i genomsnitt i allt, så det är bra! Men hade jag ansträngt mig så hade jag fått många MVG:n! Men man är ju dum och lat ibland :D Hade andra prioriteringar. Men ångrar inget.

Vad vill du arbeta med? 
Massor haha. Har inget speciellt så jag vill prova på mycket. Men det jag vill bli mest just nu är makeup artist. Kanske kommer ta en utbildning nu snart om inte det löser sig mer med jobb.

Kommer du att plugga vidare och isåfall med vad? 
Ja säkert någon gång, men har ingen aning om vad, just nu är jag otroligt trött på skolan och plugg och kommer nog vänta ett tag med det, har så mycket jag vill göra innan.

Hur vill du att ditt liv skall se ut om 10 år; vart bor du, status, arbetspos, osv..? 
Då är jag nästan 30 alltså. Jag hoppas på att bo utomlands i någon fin lyxig villa, ha det gott ställt och ett arbete som jag trivs riktigt bra med och tjänar bra på. Hoppas på att ha hittat en underbar kille som jag vill dela livet med och kanske ha planer på barn eller en bulle i ugnen redan? VET INTE!! hahahah.Jag vill så mycket, här är väl en av sakerna som skulle gå för sig! Haha. Jag hoppas jag är lycklig och mår bra och är nöjd med vad jag åstadkommit dittills iallafall! Det är viktigast :)

Vill du arbeta med träning el är det en hobby? 
Det är bara en hobby för tillfället men man vet ju aldrig vad som händer!

Vart går du ut om du går ut? (du skrev att du gilla att festa..?)
Olika. Har vart ute mycket här i Väsby på sistonde och det stället jag vart mest på i stan måste nog vara Ambassadeur. Men har inte ens vart på alla ställen så nu vill jag ut och utforska mer :D
 
Hur var det att jobba på Coop? Var det svårt i början? Vad var roligast/tråkigast? 
I början var det lite svårt då man satt i kassan, det var mycket att lära sig. Till exempel så måste du kunna en fyrsiffrig kod på alla frukter och grönsaker som går att väga. Men man lär sig fort.
Det är roligt men samtidigt tråkigt. Samma saker varje gång men kan fortfarande hända helt sjuka saker även om du bara sitter i kassan till exempel, man är med om mycket! Sen älskar jag mina kollegor, det är väl dom som gör det roligast. Har även jättemånga kunder som jag tycker om hur mycket som helst och som jag blir glad av varje gång jag ser. Det roligaste är väl då man verkligen blir uppskattad av en kund tror jag, när man får beröm för något eller så. Tråkigaste är väl då det inte händer något kul på flera timmar och man gör samma sak hela tiden, eller om man jobbar med mindre roliga människor.. Haha

Hur lång är du? 
173 cm.

Vart ska du börja jobba nu? 
Jobbar just nu på förskola men det är bara tillfälligt, har fortfarande mitt ena coop kvar!
 
 



Träning

Nu har jag gymmat! Blev cirka 50 min powerwalk sen körde jag rygg och lite mage. Helvete vad lat jag blivit... Känns som att jag inte tar i på riktigt längre, det blir alltid bara halvbra nu för tiden. Inte kul! Dock är jag aldrig nöjd om jag inte är så död så jag knappt kan stå upp så man får väl ha lite hänsyn till det! Glömde ta med toffs till gymmet också så fick köra med utsläppt hår, kände mig som värsta bimbon som kommer till gymmet för att ragga! Haha.

Jag och mamma åkte och köpte en ny data idag efter jobbet, bästa mamma! Vi försöker få igång den nu så om allt går som väntat så tänkte jag svara på lite frågor ikväll!




Jobb

Hej mina vänner! Har lite rast här på jobbet. Så trött! Så klunkar kaffe som vanligt. Har råkat ta sönder internet grejen på min data så blir lite klurigt för mig att skriva, men ska försöka fixa det idag. Ska även se till att svara på era frågor, har inte haft tid än bara! Men jag svarar ikväll eller imorgon! Så håll utkik! :) Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare!

Här har ni bild på då jag fick göra i ordning frukt till fruktstunden idag :)




Precis så




Lördag

 
På Berns igår kväll.
 
Igår vankades det utgång. Hade bestämt att träffa mina gamla klasskompisar från gymnasiet (Emma, Sanna, Jennifer) vi var hur tighta som helst under hela skolgången och sen då vi tog studenten så har vi träffats jättelite. Så det var riktigt kul, helt sjukt mycket som har hänt oss alla under dessa månader.
 
Vi förade hemma hos Jennifer och drog sedan vidare till Berns. Det var riktigt kul alltså bortsett från slutet av kvällen då någon idiot vägrade låta mig va och hela tiden frågade efter mitt nummer. Hur kan det vara så svårt att förstå att ett nej är ett nej? Tycker dock det är himla svårt när folk frågar efter ens nummer och man inte vill ge ut det. Vad ska man säga liksom? "Nej jag vill inte ge mitt nummer till dig för du verkar konstig, obehaglig, jobbig och är allt jag inte vill ha" hahhaa.. :(



Frukost

 

Tacos och cola! Nom nom nom nom nom nom nom nom




Ett tvång som blev till en livsstil


Något jag aldrig trodde när jag började träna var att jag skulle fortsätta så länge. Jag sa att jag ville ha det som en livsstil, men jag trodde aldrig jag skulle få det. Jag tänkte bara "men hallå, vem orkar träna livet ut egentligen?" haha, sjukt. Det jag är mest imponerad över är inte resultaten jag fått. Det är att jag orkat hålla igång. Från i mitten på april så har jag tränat fem dagar i veckan i snitt skulle jag tro. Jag trodde allvarligt talat att jag skulle sluta under sommaren. FAN, vad stolt jag är över mig själv för det :) Jag vet att det är det här som är det största problemet för många av er, just att hålla igång och att inte ge upp. Jag tänkte skriva ett helt inlägg sen då jag har tid om hur jag hållt motivationen uppe och om hur jag fick "åå nej jag måste gå till gymmet" till "jag längtar tills gymmet imorgon igen".
 
Men det enklaste svaret är faktiskt, HUR mycket vill du det? Hur mycket och vad är du villig att offra för det? Det är egentligen det allt handlar om. Har du den rätta viljan så klarar du det, och är du villig att offra det som krävs så kommer det gå bra. Gäller fan allt. Träning, förhållanden, skola, jobb osv! Värt att fundera på!
 
"When you want to succeed as bad as you want to breathe, THEN you will be successful!"



Godkväll

Har vart en hektisk dag. Jobbat 8-16.30 sen gymmet på det. Nu har gymmet gått skitdåligt två dagar i rad, har dragit ner mitt humör rejält. Men igår vart det gym efter 1,5 timmes natts sömn samt 8 timmars jobb på det. Inatt hann jag sova 6 timmar, (GRYMT FÖR ATT VA JAG) sen jobb och gym. Dom där ungarna jag jobbar med suger verkligen musten ur en. CRED till er som jobbar med barn, det är kul men fan vad krävande det är. Igår när jag gick och la mig så hörde jag barnskrik och gråt på repeat i huvudet, men vänjer mig nog snart!
 
Hur som helst, så var ju extra trött efter jobbet. Att gymma då ni sovit dåligt är inget att rekommendera, är inte bra egentligen. Men kan inte låta bli haha. Kommer hem vid 5 och sen ba: Jaha, om jag inte gymmar vad fan ska jag göra då då? Hahaha det handlar om VANOR mina vänner, precis som då man tar en cigg även fast man egentligen inte är sugen, man gör det bara utan att tänka. Kände inte att jag var tvungen eller ville, men det är en dagsrutin. Det hör till, det är en hobby. Men inte kul att gå därifrån och inte vara nöjd med sitt pass...... 
 
Så längtar grymt efter imorgon då jag ska köra ashårt. Ikväll blir det bara lugnt, ska förbi Natta nu. Imorgon så växlar vi om från träningstjejen till partyprissen igen, för då ska jag fucka uuuuuuuuur! Är så grymt taggad!!! :'D



Hur perfekt

 


  
 
Den här bruden alltså, hon gör mig knäsvag.  Fascinerande vacker!
 
 



Första dagen på nytt jobb

Fyfan vilken dag jag har haft. Som jag sa så var jag i princip sömnlös inatt och skulle idag jobba på en förskola för första gången i mitt liv på det. Förstår ni? Ingen sömn och skrikande ungar i 8 timmar. Då det även var min första dag så ville man ju ändå anstränga sig. Men det gick bra tycker jag, jag trivdes med dom och dom trivdes med mig! :) Detta är ett vikariat jag fått nu, hur länge det kommer pågå är oklart, men passar perfekt för mig just nu då jag jobbar så lite, då det är nya erfaranheter, nära hem, måndag-fredag, gratis mat och mellis (FAN VAD JAG ÅT) osv! Haha, bara grejen att man inte behöver göra sig fin på morgonen är ju jätteskönt. Men bara ett tag, sen kommer man tröttna.
 
Annars är väl inte riktigt barn min grej, men jag tackar och tar emot allting just nu. Alla erfarenheter är bra erfarnheter. Så nu framöver kommer jag vara såååå upptagen. Detta jobb PLUS mitt jobb på coop extra. Så blir en period nu då jag jobbar 7 dagar i veckan vissa veckor. Helvete lars-olof säger jag bara. Pengarna kommer rulla in och inte ens lunchpengar kommer komma ut! Det är fan värt, bara att knega hårt som fan nu.
 
 
 
Bara för det var jag ju tvungen att lägga dit bilder på mig och lite barn. Sen kom jag på, HALLÅ?! Känner jag några barn, när umgås jag med barn? Nej aldrig. Har aldrig haft småsyskon eller något. Ändå tycks barn ändå gilla mig jättemycket, fattar ingenting. Båda dessa bilder är från thailand för två år sedan. Den till vänster är jag och min pappas frus son och den högra bilden är någon random gullig thailändare som jag stötte på på gatan som var urgullig och som verkligen gillade mig! 



Godmorgon torsdag

Godmorgon! Tror jag halvsovit runt 1,5 timme inatt.. Försökte sova vid halv två, gick inge bra, men lyckades somna till litegrann och vaknade vid halv fyra inatt och kunde inte somna om. Då jag ändå tänkt gå upp vid halv sju så gav jag upp efter ett tag. Åååå så himla typiskt! Jag som har en lång dag framför mig. Men kommer nog gå bra, känns som att jag inte behöver sömn över huvudtaget? Superwoman! Nej men måste försöka bli bättre, sömn är viktigt!

Frukost: Hallonsmoothie med crunchy och två mackor med skinka och ägg på! Äter det här eller liknande nästan varje dag, tröttnar aldrig.





Nu får ni fråga vad ni vill!

Till att börja med vill jag tacka för alla fina kommentarer, mail, meddelanden och det jag fått från er alla, det är så otroligt roligt och jag blir lika glad varje gång! Hade inte räknat med det alls, men det ger mig bara mer motivation! Jag har fått massvis med frågor dessutom men eftersom många frågor är rätt lika så tänkte jag att vi en gång för alla kör en frågestund? Så svarar jag på alla era frågor i ett och samma inlägg så slipper jag skriva om och om igen!  
 
 
Till er som redan ställt frågor till mig i andra inlägg - jag svarar på era frågor i samma inlägg så ni känn er inte bortglömda/ni behöver inte skriva igen! :)
 
Självklart behöver det inte bara handla om träning/hälsa heller, även om alla frågor jag fått typ gör det haha! Jag gör ett inlägg med alla frågor sen då det har kommit några stycken plus att jag har tid! 



Watch your back motherfucker!

Blev ett kort ryggpass idag på gymmet. Träffade även på mitt ex Daniel där så passade på att låna honom som PT! Han fick visa mig lite nya övningar, alltid bra med variation. Det gick jättebra men hade bråttom till jobbet så stannade inte så länge.

Det är förövrigt min sista dag här idag på Coop nära! Tråkigt men också skönt. Imorgon ska jag börja på ett nytt jobb ett tag framöver, jätteroligt! Mer om det senare.

 




Good things come to those who work their asses of

Godmorgon! Sitter här i sängen och dricker craze i vanlig ordning, (ni som inte provat det, testa!) dunkar musik i högtalarna och taggar till! Ska väl snart dra till gymmet. Senare idag blir det jobb, riktigt roligt, men cash är cash och det gillar vi. 
 
Ska svara på några mail innan jag ger mig av, har fått mail från tjejer från hela världen som frågar mig om tips och råd angående träning osv. Fattar ni hur glad jag blir? Lilla jag liksom, till och med killar har kontaktat mig och ställt frågor. Känns otroligt kul! :) Men jag är verkligen ingen expert. Men har lärt mig jättemycket sedan jag började träna och även märkt vad som fungerar bra och inte, sånt som jag gärna delar med mig av. Är bara glad att kunna hjälpa andra nå sina mål!
 
Så lite daglig fitspo på det!
 



Why don't we just have fun

Så var det natt igen, herregud vad dagarna går fort, vill att det ska bli ljust ute på kvällarna och vara ljust då man vaknar upp. Nattugglan är vaken som vanligt. Jag gillar inte ens kvällar längre, inte ensam på vardagar! Alla går och lägger sig tidigt och jag har så jävla tråkigt. Som rätt så nybliven singel så blir det en rejäl omväxling då det annars var film, mys och sällskap i princip varje kväll. Det är inte lätt att vara rastlös och sällskapssjuk som jag, haha. Önskar jag kunde sätta på en film eller serie helt själv och bara låta mig underhållas. Men det går fan inte! Tips någon? Ähh! Bara att längta till helgen då alla andra människor blir levande också, denna helg ska bli grym. Allt annat är oacceptabelt!
 
 
Har annars haft en bra dag idag, blev nästan hela två timmar på gymmet, en tripp förbi solarieöarna, städat och umgåtts med min fina vän Marija! Har förövrigt även fått två goda nyheter idag som har gett mig energi och hopp igen för ett tag framöver. Känns som att allt börjar vända nu, det var fan på tiden! *Tack gud* Hihi.



Things I like




DAT ASS

Snart bär det av mot gymmet med Marre. Vi tänkte kötta våra rumpor idag. Älskar att träna rumpan. Det bränns för jävla skönt. Rumpa och axlar är mina favoritmuskelgrupper att träna just nu. När jag började träna så älskade jag att träna ben och hatade axlar. Nu HATAR jag ben och älskar axlar. Tycker ben är otroligt jobbigt och tråkigt. Men jag tror jag slutat gilla det på grund av att jag några gånger kört så hårt på benen och efteråt inte ens kunnat gå för mitt huvud snurrat så mycket.
 
En gång var det så illa att jag fick ta en taxi hem från gymmet (var inte ens långt hem) för jag kunde knappt ställa mig upp, så spydde jag direkt då jag hoppade ur taxin. har man kört hårt mina damer och herrar! Haha, men det är fan inget att rekommendera för fyfan vad jag mådde dåligt, och för lite mat på det innan. Big no-no! 
 
Nog om det! :) Nu sitter jag och dricker craze och sen blir det en kaffe på det, älskar när man bara känner energin rusa igenom kroppen! Då orkar jag kanske städa lite innan jag drar också ;)
 
 
Kan ju säga att det har hänt mycket grejer på min rumpa sedan jag började träna den på allvar. När jag gick ner i vikt så försvann min rumpa men efter all styrketräning så börjar den komma tillbaka fast i snyggare förpackning! Klagar inte!



Sömnlösa nätter

Godmorgon! Ny dag nya tag. Har sovit hyfsat bra inatt, tror jag fått mig 7 timmars sömn iallafall. Otroligt bra för att vara mig nowadays. Har ju haft sömnproblem på sistonde, helvete vad jobbigt det är. Under de senaste veckorna har jag nog sovit 4 timmar per natt oftast. Vaknat upp med extrem huvudvärk varje dag, och kan ändå inte sova på kvällen igen även fast jag är trött, vill inte sova heller. Detta har aldrig vart ett problem för mig , har alltid kunna somna när som helst. Men nu, neeeej...
 
Har ändå haft energi men efter ett tag märker man att man ser så jäkla sliten ut och ögonen avslöjar ju verkligen ens sömn efter ett tag. Ja så december har vart en riktig skitmånad för min del och även starten på januari, men jag är såå glad att det börjar vända och jag hoppas verkligen nu att jag bara får mer och mer timmar per natt!
 



Bloggbrud på g

Goddag käre nya blogg!
Herregud vad länge sedan detta var. Men jag kände att nej nu jävlar, nu är det väl ändå dags att börja blogga lite igen va? Största anledningen till det är väl att jag har för mycket fritid just nu men även att jag älskar att skriva och det är så kul att titta tillbaka i bloggen sen då man blir äldre, för man glömmer ju bort allt annars?!
 
Till er som inte vet vem jag är så är mitt namn Ida Bergman. Jag är nitton år gammal och är bosatt i Upplands Väsby med min älskade mamma just nu. Jag jobbar på coop, jag älskar att träna och att leva hälsosamt men även att festa och leva som att det inte fanns någon morgondag! Haha, jag är en riktigt blandad person med andra ord. Vad annars? Jo jag älskar kläder dessutom och vill resa typ överallt. Ska jag beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är en riktig TAGGAD brud, alltid! Haha, vet inte vart det kommer ifrån men det tackar vi iallafall gudarna och mina föräldrar för! Kul brud va! ;) 
 
Vill inte tråka ut er med en bok om mig själv så jag tänkte att vi kör väl igång nu på riktigt eller vad säger ni? :) Välkommen hit och jag hoppas ni kommer trivas här i min lilla gulliga blogg och om inte så gör inte det heller någonting! Haha. Är det något annat ni undrar över så är det bara fråga, feeeel free to ask me!
 
Later!