Gymhumor

När man gymmar mycket så har man ju självklart fått denna gym humorn :/ Hahahah älskar det!!! Något man inte tyckte va lika kul innan. HAHAHA den första är min favorit, känns verkligen som jag hela tiden :(

HAHhhahhahahahah den här sista är verkligen jag och natta hahahah!! Tjatar som fan och klagar på att få äta onyttigt sen då vi gör det ba: ÅÅÅÅÅ va dåliga vi är fyfan va sämst fett onödigt... hahhah kan ju bestämma sig :')




Kommentarer
Ellen

Hej! Läste förut att du gjort bröstförstoring. Jag funderar på att göra det! Undrar llite hur processen går till. Konsultationsmötet - vad gör man? Jag är ganska liten i kroppen, finns det någon sorts "minimal" vikt för att få göra bröstförstoring? Måste man väga sig på konultationsmötet?

Hur lång tid tar det från att man bestämt sig till att man får göra opperationen? Och efteråt - hur lång tid tar det att återhämta sig?

Din blogg inspererar mig och du är sjukt snygg! :)

Svar: Hej! På konsulationen går ni igenom vilka implantat det finns att välja bland, vad du är ute efter för resultat och sen får du även prova implantat och se vilken storlek du vill ha. Finns ingen minimal vikt men din kirurg kan ge dig rekommendationer, om du är liten kan du inte ha för breda implantat osv. Dom kommer berätta allt för dig om fördelar och nackdelar och vad som passar bäst för din kropp! Man behöver inte väga sig dom kommer titta på dina bröst och mäta och hålla på och så :)
Hur lång tid det tar efter du bestämt dig beror på när dom har någon ledig operationstid över.. Vill du göra det fort kan du nog få det rätt fort, beror ju på vilken klinik du går till och så och hur många som opererar sig just då. Jag hade min konsulation ca 2-3 månader innan jag opererade mig tror jag. Så man har lite betänkte tid också! Återhämtningen går ganska fort. Jag kände mig HELT normal och hade inte ont alls efter 2 veckor men efter första veckan klarade jag mig väldigt bra! I början har man svårt att typ ta sig upp ur sängen och man orkar inte gå för länge och så.. Men är väldigt individuellt. Jag var ute bara någon dag efter men orkade inte röra på mig för länge för jag hade ont.. Men tiden går fort!

Tack så jättemycket vad glad jag blir!! :D och lycka till!! puss
idabergmans.blogg.se

2013-03-10 @ 13:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback